skip to main content
Header
  Bell Schedule  

  At first bell, report to 1st period.  There are 5 minutes between periods.

 

              1st Period     8:00 – 8:45          (45 minutes)

 

              2nd Period    8:50 – 9:35          (45 minutes)

 

              3rd Period     9:40 – 10:25        (45 minutes)

 

              4th Period     10:30 – 11:15      (45 minutes)

 

       7th Gr. Lunch      11:15– 11:45       (30 minutes)

 

       7th Gr. 5th Period 11:50 – 12:35      (45 minutes)

 

       6th Gr. 5th Period 11:20 – 12:05      (45 minutes)

 

       6th Gr. Lunch      12:05 – 12:35      (30 minutes)

 

              6th Period     12:40 – 1:25        (45 minutes)

 

              7th Period     1:30 – 2:15          (45 minutes)

 

              8th Period     2:20 – 3:05          (45 minutes)

Address